Ogólne

Przełącznik Włączone każdego ogłoszenia, który zastąpił wspólny przełącznik dla wszystkich

  1. Włączanie i wyłączanie ogłoszenia
  2. Przełącznik Pokaż ogłoszenia z wersji 7.2

Włączanie i wyłączanie ogłoszenia

Od wersji 7.3.0 każde ogłoszenie włącza się i wyłącza osobno, jego przełącznikiem Włączone.

Nowe ogłoszenie jest włączone. Wyłącz w menu jego wiersza albo przełącznik Włączone na jego stronie ukrywa je pod nagłówkiem, ale zostawia na liście, a Włącz znów je pokazuje od daty rozpoczęcia do daty zakończenia. Przełącznik zapisuje się od razu.


Przełącznik Pokaż ogłoszenia z wersji 7.2

Do wersji 7.2 karta Ogólne miała przełącznik Pokaż ogłoszenia, który włączał lub wyłączał wszystkie naraz.

Od wersji 7.3.0 tego przełącznika już nie ma. Jeśli był wyłączony, aktualizacja wyłącza wszystkie ogłoszenia, żeby żadne nie zaczęło się wyświetlać: włącz ponownie te, które chcesz.