Blokowanie logowania

Zezwól na logowanie: blokowanie użytkownika bez usuwania czegokolwiek

Przełącznik Zezwól na logowanie blokuje użytkownika, lokalnego lub z katalogu, bez usuwania czegokolwiek.

Po wyłączeniu, i po potwierdzeniu, sesje użytkownika kończą się natychmiast, a każde logowanie jest odrzucane, dopóki ponownie go nie włączysz. Lista użytkowników ma w menu każdego wiersza Zablokuj logowanie i Zezwól na logowanie, które robią to samo.

Nie możesz zablokować użytkownika admin ani własnego logowania.